Hoppa till huvudinnehållet

Rännb/Velen kryssade mot Västanvik U

Publicerad:

I halvtid ledde Västanvik U matchen på bortaplan i division 7 Värmland nordöstra herr i fotboll mot Rännb/Velen med 1-0. Men i andra halvlek jobbade sig Rännb/Velen in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 1-1.

Västanvik U:s ledare Erik Larsson tyckte så här om matchen:

– Tungt, ser man till 90 minuter fotboll i dag så är vi det bättre laget. Men bollen är rund allt kan hända.

Det var Rännb/Velens fjärde match i rad utan seger.

Rännb/Velens Johan Persson och Västanvik U:s Tomás Rivera Garcia gjorde målen.

Rännb/Velen har en seger, tre oavgjorda och en förlust och 10–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Västanvik U har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 13–8 i målskillnad. Det här var Rännb/Velens tredje oavgjorda match den här säsongen.

Rännb/Velen stannar därmed på sjätte plats, och Västanvik U på andra plats, i tabellen.

Söndag 13 augusti spelar Rännb/Velen borta mot Sörby 17.00 och Västanvik U mot Nyedshov U hemma 16.00 på Granevik.

Artikeltaggar

ÅsbyvallenFotbollRännberg/VelenVästanviks AIF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.