Hoppa till huvudinnehållet

Polisen om natten i Höljes: ”Merparten har skött sig”

Publicerad:
Polisen fick hantera flera ärenden i anslutning till rallycross-VM i Höljes under natten.
Polisen fick hantera flera ärenden i anslutning till rallycross-VM i Höljes under natten. Foto: Kajsa Juslin

Polisen är på plats i Höljes där rallycross-VM pågår. Under natten har de hanterat några ärenden på campingen.

– Man skulle väl kunna kalla det en klassisk fredagskväll och natt i Höljes. Merparten har ändå skött sig, och vi har inte haft någon grövre brottslighet kopplat till evenemanget, uppger Sophia Jiglind, presstalesperson polisregion Bergslagen.

I anslutning till campingen fick polisen omhänderta och avlägsna en man i 40-årsåldern från området.

Polisen omhändertog två män, i 35-årsåldern respektive 45-årsåldern, som var för berusade. Ytterligare en man, okänd ålder, omhändertogs även han för LOB på en parkering intill campingen.

En man i 20-årsåldern misshandlades på campingen i Höljes. Han ska ha fått en smäll och därefter fallit till marken. Mannen började blöda och fick sjukvård i Höljes. Det ska inte ha rört sig om några allvarliga skador. Gärningspersonen är okänd. En anmälan om misshandel är upprättad.

Man slagen i ansiktet – blödde från munnen

En man i 25-årsåldern kontrollerades i norra delarna av Höljes och då uppstod misstankar om att han var narkotikapåverkad. Beslut om kroppsbesiktning togs och en anmälan gällande narkotikabrott eget bruk upprättades.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättCampingMisshandelNarkotikabrottSophia Jiglind

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.