Hoppa till huvudinnehållet

Carlstad FC vann – och toppar tabellen

Publicerad:

Segern mot Värmlandsbro U på bortaplan innebär att Carlstad FC nu är serieledare i division 7 Värmland sydvästra herr i fotboll, en poäng före Årjäng. Årjäng har dock en match mindre spelad. Carlstad FC vann med 6-4 (5-3). Värmlandsbro U ligger på åttonde plats i tabellen.

Carlstad FC:s tränare Christer Andersson tyckte till om matchen:

– Svängig match. Vi startade matchen jättebra i hårt tempo och gick snabbt upp till 2-0. Sedan släppte vi upp Värmlandsbro, som hade några offensivt starka pjäser, till 2-2, för att därefter gå upp i ledning igen. Andra halvleken var sämre spelmässigt för oss, men skönt med att avsluta vårsäsongen med en vinst.

Matchens snackis var Honar Amini – som gjorde ett hattrick för Carlstad FC. Övriga mål för bortalaget gjordes av Alfred Hjerpe, Emil Syversen och Erik Öhrner, målen för Värmlandsbro U gjordes av Olle Myrberg, Alfred Persson, Samuel Söderström och Tobias Thörner.

Segern var Carlstad FC:s fjärde på de senaste fem matcherna.

I nästa omgång har Värmlandsbro U Älgå borta på Älgvallen, lördag 19 augusti 13.00. Carlstad FC spelar borta mot Årjäng fredag 11 augusti 19.00.

Artikeltaggar

BrovallenCarlstad FCFotbollVärmlandsbro SK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.