Hoppa till huvudinnehållet

Västanvik U vann borta mot Bjälverud

Publicerad:

Det blev en uddamålsseger för Västanvik U i matchen mot Bjälverud i division 7 Värmland nordöstra herr i fotboll på onsdagen. Laget vann med 4-3 (2-2) borta på Bergvallen.

– Skittråkigt att vi släpper in deras avgörande mål i absolut sista sekunden. Vi förtjänade verkligen en pinne idag. Att spela med en man mindre på planen i 35 minuter och ändå kvittera är bra. Västanvik U kommer såklart med ett starkt lag ikväll när det är derby, så vi gör en bra match. Det känns verkligen surt, tyckte Bjälveruds spelare Johan Nilsson, efter matchen.

Målgörare för Bjälverud var Christoffer Jonsson Sundkvist 2, medan Västanvik U:s mål gjordes av Pelle Carlsson, Tomás Rivera Garcia, Erik Spångedal och Mahamat Youssouf. Ett av Bjälveruds mål var ett självmål.

Det här var Bjälveruds tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Västanvik U:s andra uddamålsseger.

För tabellens utseende betyder det här att Bjälverud ligger på fjärde plats medan Västanvik U har andraplatsen.

Nästa motstånd för Bjälverud är Sörby. Lagen möts måndag 3 juli 19.00 på Bergvallen. Västanvik U tar sig an Rännb/Velen borta lördag 1 juli 14.00.

Artikeltaggar

BergvallenBjälveruds IKFotbollVästanviks AIF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.