Hoppa till huvudinnehållet

Tungt för Storfors – Ölme 2 bröt fina vinstsviten

Publicerad:

Storfors har haft en stark period i division 7 Värmland östra herr i fotboll och inför matchen hemma mot Ölme 2 hade laget tagit fem raka segrar. På måndagen tog det stopp och matchen på Rönningens IP slutade 1-2 (1-1). Det var första förlusten sedan den 14 maj för Storfors.

– En svår match i dag vi kommer inte riktigt upp i spelet. Ölme tar ledningen på straff och kvitterade i första halvlek och i andra så försöker vi avgöra matchen men åker på en kontring på oss och Ölme vinner med 2-1, kommenterade Storfors tränare Per-Axel Larsson.

Filip Lundgren och Mohamed Ramadan Mohamed gjorde målen för Ölme 2, medan Alexander Jonsson nätade för Storfors.

Storfors har fyra vinster en förlust och 15–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ölme 2 har tre vinster och två förluster och 8–8 i målskillnad. Det här var Ölme 2:s tredje uddamålsseger.

Det här betyder att Storfors nu ligger på tredje plats i tabellen, och Ölme 2 är på sjätte plats.

I nästa omgång har Storfors Åtorp 2 hemma på Rönningens IP, fredag 30 juni 19.00. Ölme 2 spelar hemma mot Skoghall 3 söndag 2 juli 13.00.

Artikeltaggar

Division 7 Värmland östraFotbollIFK ÖlmeRönningens IPStorfors FF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.