Hoppa till huvudinnehållet

Sven-Ingvars gör cover på Sven-Ingvars - släpps på midsommarafton

Publicerad:
Oscar Magnusson blåser nytt liv i en låt som pappa Sven-Erik Magnusson skrev med Torleif Styffe på 70-talet.
Oscar Magnusson blåser nytt liv i en låt som pappa Sven-Erik Magnusson skrev med Torleif Styffe på 70-talet. Foto: Carl Edlom

Sven-Ingvars spelar in en ny version av en låt som bandet släppte redan 1977.

En av de låtar med Sven-Ingvars som fått stark livskraft på senare är ”När solen färgar juninatten” som skrevs av Sven-Erik Magnusson och Thorleif Styffe. Låten figurerade i ”Så mycket bättre” och fick en ny skrud av Tomas Andersson Wij.

Nu lyfter dagens Sven-Ingvars upp ytterligare ett samarbete mellan Magnusson och Styffe. Den här gången handlar det om en singelbaksida, låten ”En tidig sommarmorgon” släpptes först 1977.

Nu gör Oscar Magnusson och Sven-Ingvars en ny version som släpps på midsommarafton. Producent är Christoffer Lundquist, som svarat för alla bandets inspelningar de senaste åren.

Sven-Ingvars bland artisterna i Allsång på Skansen – hela listan

Den 4 juli medverkar bandet i ”Allsång på Skansen”.

Artikeltaggar

AllsångArtisterChristoffer LundquistKändisarMusikOscar MagnussonSångSkansenSven-Erik MagnussonSven-IngvarsTomas Andersson WijTorleif StyffeTV

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.