Hoppa till huvudinnehållet

25-åring startar ny bilverkstad i Hagfors

Publicerad:

Cdr Bilverkstad startades 19 juni 2023.

Företaget har angett följande som verksamhetsbeskrivning:

"Föremålet för företagets verksamhet är att bedriva bilverkstad, däckservice, reparation och allmän service av motorfordon och motorcyklar, försäljning av reservdelar och tillbehör till motorfordon och motorcyklar samt därmed förenlig verksamhet."

Innehavare är Alex Christian De Ridder, 25 år.

Bolaget, som registrerades hos Bolagsverket den 19 juni, har sitt säte i Hagfors.

Artikeltaggar

Hagfors kommunNäringslivNya företagRådaVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.