Hoppa till huvudinnehållet

Födelsedag 18 juni

Publicerad:

Kerstin Erlandsson, Karlstad

Kerstin Erlandsson, Karlstad, fyller 80 år den 18 juni.
Kerstin Erlandsson, Karlstad, fyller 80 år den 18 juni. Foto: Privat

Den 18 juni fyller Kerstin Erlandsson 80 år. Kerstin har utbildat sig vid Röda Korsets sjuksköterskeskola och senare läst enstaka kurser i medicin samt utbildning i pedagogik vid Göteborgs universitet. En viktig kurs som hon genomgått är BATLS, Battlefield advanced trauma life support som verkligen lade en god grund för arbetet som lärare i sjukvårdstjänst vid Försvarsmakten. I dag är hon ordförande i SPF Fröding och volontärjobbar vid Brigadmuseet, hon spenderar även mycket tid med sina hundar.

Artikeltaggar

BrigadmuseetFödelsedagarFörsvarsmaktenGöteborgs universitetMedicinPedagogikSvenska Röda Korset

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.