Hoppa till huvudinnehållet

Tre mål av Khalid Hamidi när Kils AIK 2 vann

Publicerad:

Khalid Hamidi stod för ett hattrick när Kils AIK 2 besegrade Nolgård på hemmaplan i division 7 Värmland sydvästra herr i fotboll med 5-0 (0-0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Herman Niljung och Oscar Udoka Nwaokeke.

– En klar och rättvis vinst där det dröjde innan vi fick hål på dem. Med vår 18-man starka trupp så sprang vi sönder de. Hela laget bör lyftas fram och framförallt för det sätt de tagit hand om yngre spelare under hela den första delen av säsongen, kommenterade Kils AIK 2:s tränare Tobias Nilsson.

Segern var Kils AIK 2:s fjärde på de senaste fem matcherna.

Efter en mållös första halvlek tog Kils AIK 2 ledningen i andra halvleken och bortalaget lyckades inte resa sig.

För tabellens utseende betyder det här att Kils AIK 2 ligger på tredje plats medan Nolgård har sjundeplatsen.

I nästa omgång har Kils AIK 2 Carlstad FC borta på Mariebergs IP, tisdag 20 juni 19.00. Nolgård spelar hemma mot Värmlandsbro U söndag 25 juni 16.00.

Artikeltaggar

FotbollKils AIK FKNolgårds IKSannerudsvallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.