Hoppa till huvudinnehållet

Ölme ny serieledare efter seger

Publicerad:

Ölme slog IFK Kristinehamn U hemma med 1-0 (0-0) och är ny serieledare i division 6 Värmland östra herr i fotboll efter sex spelade matcher, en poäng före IFK Kristinehamn U. IFK Kristinehamn U har dessutom en match mer spelad.

– Jämn match där Ölme skapar de flesta lägena. Seriefavoriterna IFK Kristinehamn får ett rött kort på deras målvakt och Ölme får en straff som Reza sätter stensäkert i målvaktens hörn. Hela laget gör en stabil insats och tar hem 3 poäng, tyckte Ölmes lagledare Charlie Zettergren, efter matchen.

Målet i andra halvleken av Reza Shirazi blev matchens enda.

I och med detta har Ölme hela fem raka segrar i division 6 Värmland östra herr.

Det här var Ölmes andra uddamålsseger den här säsongen.

Söndag 18 juni 13.00 spelar Ölme borta mot Karlskoga SK 2. IFK Kristinehamn U möter Strömtorp B borta på Strömtorps IP måndag 19 juni 19.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland östraFotbollIFK Kristinehamn FotbollIFK ÖlmeÖlme IP

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.