Hoppa till huvudinnehållet

Ämtervik fixade en poäng mot Kils AIK

Publicerad:

Kils AIK ledde med 1-0 efter första halvlek hemma mot Ämtervik i division 5 Värmland västra herr i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Ämtervik in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 1-1.

– Synd att vi tappade ledningen men är nöjda med poängen, tyckte Kils AIK:s tränare Darren Mackin, efter matchen.

Ämterviks tränare Marcus Palmberg kommenterade matchen:

– Ja vi kniper en pinne till slut men det är inte tillräckligt och inget vi är speciellt nöjda över poängmässigt denna gång heller. Trots ett stort spelövertag så sliter vi fortfarande med sista fjärdedelen av planen. Defensivt tycker jag vi gör det bra igen men offensivt kuggar det fortfarande inte i. Vi klarar inte av att omvandla spelövertag till nog många mål just nu och behöver bli mer desperata i offensivt straffområde. Grabbarna sliter på men vi tränare får försöka hitta andra lösningar till nästa match Örnen hemma på torsdag.

Det var fjärde matchen i rad utan seger för Ämtervik.

Zlatan Hazbic gjorde hemmalagets mål, Dawid Norell Ämterviks.

Kils AIK stannar därmed på åttonde plats, och Ämtervik på sjätte plats, i tabellen.

Torsdag 22 juni 19.00 spelar Kils AIK borta mot Högboda. Ämtervik möter Örnen hemma på Lövviksvallen torsdag 15 juni 19.00.

Artikeltaggar

Ämterviks FFDivision 5 Värmland västraFotbollKils AIK FKSannerudsvallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.