Hoppa till huvudinnehållet

Mindre hus på 60 kvadratmeter sålt i Sysslebäck – priset: 700 000 kronor

Publicerad:

Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Alvägen 8 i Sysslebäck av Eva Sigrid Marianne Haglund.

Nya ägare är Gunnel Christina Elisabeth Persson, 62, och Gösta Svante Persson, 66, från Torsby. Priset blev 700 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juni 2023. Huset byggdes 1988 och har en boyta på 60 kvadratmeter.

Tidigare i år såldes ett annat hus ett par hundra meter bort, på Tallvägen 32. Där landade priset på 3 250 000 kronor för det 98 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSysslebäckTorsby kommunVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.