Hoppa till huvudinnehållet

Gård i Ärtemark tas över av ny ägare

Publicerad:

Nu är det klart vem som köpt lantbruksfastigheten på Flaten 4 i Ärtemark av Marina Jacoba Den Engelsman.

Ny ägare är Lars-Anders Karlsson, 56 år. Priset blev 4 150 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i juni 2023. På gården finns ett hus med boyta på 75 kvadratmeter, 54 hektar skogsmarker (samt ett skogligt impediment), en betesmark på 1 hektar och en åkermark på 5 hektar. Dessutom står en ekonomibyggnad på 308 kvadratmeter på fastigheten.

För nio månader sedan såldes en annan gård lite mindre än en kilometer därifrån, på Flaten Lyckebo. Gården är 3 hektar stor och priset för den blev 2 500 000 kronor.

Artikeltaggar

BengtsforsBengtsfors kommunBostad och byggenFastighetsaffärerVästra Götalands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.