Hoppa till huvudinnehållet

Patrik Jonsson matchvinnare när Skoghall vann mot Västanvik

Publicerad:

Skoghall tog en säker seger på bortaplan mot Västanvik i division 4 Värmland herr. Matchen slutade 1-2 (1-1) efter två mål av Patrik Jonsson.

– Tyvärr så står vi inte upp idag, Skoghall tar tag i matchen och vi hänger inte riktigt med. Ett av få glädjeämne är kvitteringsmålet som Colin Rahm gör, volley upp i bortre krysset. Nu behöver vi rycka upp oss och ta tag i nästa match, kommenterade Västanviks tränare Cesar Acuna.

Skoghalls ledare Anders Larsson om matchen:

– Vi gör en stark insats mot ett tufft och fysiskt Västanvik som hotade i djupled. Vi stod upp på ett mycket bra sätt och var mycket giftiga på fasta situationer. Målen kom till på hörnor slagna av Wille Pihlström och mittbacken Patrik Jonsson höll sig framme båda gångerna. En match som präglades av mycket kamp på en svårspelad plan. En skön bortavinst.

Det här var Västanviks andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Skoghalls andra uddamålsseger.

Skoghall ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Västanvik är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Västanvik är Arvika. Lagen möts tisdag 13 juni 19.00 på Lingonvallen. Skoghall tar sig an Töcksfors hemma lördag 17 juni 16.00.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollGranevikIFK SkoghallVästanviks AIF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.