Hoppa till huvudinnehållet

Olycka på väg 61 — helt stopp i ett körfält

Publicerad:

Det är problem i trafiken på väg 61 mellan Cirkulationsplats Gate och Cirkulationsplats Graninge i båda riktningarna. Orsaken är en olycka med två personbilar, uppger Trafikverket. Räddningstjänst är på plats.

Händelsen uppges ha liten påverkan på trafiken. Larmet om händelsen kom in strax efter tre på eftermiddagen på torsdagen och man bedömer att trafiken kommer att påverkas fram till klockan 16.00.

Uppdatering klockan 15:49: Händelsen har klarats upp och trafiken flyter som vanligt.

Artikeltaggar

ArvikaTrafikhändelser

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.