Hoppa till huvudinnehållet

Fredrik Alm tvåmålsskytt när Gillberga vann

Publicerad:

Gillberga vann mötet med Gunnarskog/Bortan hemma med 3-0 (2-0) på torsdagen i division 6 Värmland västra herr i fotboll.

Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman:

– Vi gör en bra match trots en rättvis förlust mot det absolut bästa motståndet hittills i serien, man såg direkt att dessa spelare spelat på en helt annan nivå tidigare än division 6. Kul på ett sätt att vi kan mäta oss så bra mot dem trots att vi möter ett så duktigt och skolat fotbollslag som Gillberga idag. Vi hade mest bollinnehav i denna match, men motståndarna var otroligt starka i huvudspelet och där hade vi problem hela matchen bland annat ett insläppt mål. Jag måste berömma hela laget idag då vi klarar att spela så bra fotboll och dessutom klarar att hålla bollen så bra, men vi har svårt och göra mål som vanligt. Lite tråkigt att de tilldöms en ickestraff i 87e minuten, där gör de 3-0 felaktigt i min och publikens bedömning. Extra beröm till Elis Svensson som gör sin första match i år han är precis hemkommen till Arvika, Elis gör en riktig kanonmatch idag. Vi får även berömma Sabri Barandagiye som springer och jobbar i 90 minuter, men även Mattias Rundin i målet gör några mycket viktiga räddningar för oss idag.

Fredrik Alm gjorde två och David Calberg ett mål för Gillberga.

Gunnarskog/Bortan fortfarande är sist i serien efter matchen, medan Gillberga är på tredje plats.

Gillberga tar sig an Grums 2 i nästa match borta onsdag 14 juni 19.00. Gunnarskog/Bortan möter Klässbol hemma lördag 17 juni 14.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland västraFotbollGillberga FFGillbergavallenGunnarskog/Bortan

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.