Hoppa till huvudinnehållet

Ny ägare till gård i Östmark – pris: 2 400 000 kronor

Publicerad:

Francois Georges Henri Chevreau, 60, boende på Kilbråten Rännberg i Östmark är ny ägare till lantbruksfastigheten på Rännberg 83 i Östmark.

Gården innehåller ett hus med boyta på 80 kvadratmeter och en skog på 14 hektar. Även en ekonomibyggnad på 206 kvadratmeter står på fastigheten. Säljare är Ida Ann-Katrin Eriksson, Bertil Håkan Gustafsson och Dan Morgan Gustavsson. Ägarbytet gjordes i maj 2023 och priset blev 2 400 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerÖstmarkTorsby kommunVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.