Hoppa till huvudinnehållet

Efter fylleskandal på studentbal - arrangören bör betala tillbaka

Publicerad:
Man ska inte behöva sitta och bli trakasserad på en restaurang som har åtagit sig att arrangera en bal, skriver insändarskribenten. Genrebild.
Man ska inte behöva sitta och bli trakasserad på en restaurang som har åtagit sig att arrangera en bal, skriver insändarskribenten. Genrebild. Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Årets studentbal på Stadshotellet är en veritabel skandal! Stadshotellet bör betala tillbaka de 1 000 kronor som eleverna från Lillerud har betalat. Minst!

TV: Här skanderar de: ”Vi hatar Lillerud” – ledsna elever lämnade studentbalen

Från första stund satt studenter från Nobelgymnasiet och skrek "Lillerud suger" bland annat. Det höll på i stort sett hela tiden. Flera elever från Lillerud blev så ledsna att de grät och bad att de skulle sluta, men inget hände! Nu var det inte alla elever från Nobelgymnasiet som betedde sig illa, men ett stort antal. Det söps så att ungdomar bland annat spydde ner toaletter och genom fönster, det snoddes öl i baren.

Som arrangör av en studentbal var detta en katastrof. Många drog iväg direkt efter att desserten hade serverats, de hade ju ändå betalat 1 000 kronor för maten! Man ska inte behöva sitta och bli trakasserad på en restaurang som har åtagit sig att arrangera en bal. Så tråkigt för så många!

Att man inte slängde ut de som betedde sig är en gåta!

Är det den policyn man har på Stadshotellet i Karlstad: Att det är ok att bete sig som svin om man har betalat, och att alla andra som är där bara får ta det fastän även de har betalat? Eller är det bara ungdomar som ska behöva stå ut med detta? En skam är vad det är. Och så himla tråkigt för de som hade sett fram emot sin studentbal, en händelse en gång i livet. Nej, Stadshotellet: Ta mössan i vacker hand, be om ursäkt och betala tillbaka pengarna till Lillerudseleverna. Och skäms!

Fridas mamma

Artikeltaggar

KarlstadLillerudMat och dryckNobelgymnasietStudentenStudenter