Hoppa till huvudinnehållet

Underläge i halvtid – då vände Strömtorp B och vann

Publicerad:

Bortalaget Woody's 2 hade greppet i halvtid och ledde med 2-1 i division 6 Värmland östra herr i fotboll. Men Strömtorp B vände på matchen och vann till slut med 5-4.

Målskyttarna som fixade segern för Strömtorp B var Johannes Ishak, Oskar Molin, Pontus Nyqvist, August Pedersen och Johan Svedjeås, medan målen för Woody's 2 gjordes av Martin Thelander 2, Agit Akalp och Hassan El Assassy Mahamat.

Strömtorp B har två segrar och tre förluster och 13–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Woody's 2 har fem förluster och 9–24 i målskillnad. Förlusten var Woody's 2:s tredje uddamålsförlust.

För Strömtorp B gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Woody's 2 är på tionde och sista plats.

I nästa omgång har Strömtorp B Villastaden borta på Sannaheden, tisdag 13 juni 18.30. Woody's 2 spelar hemma mot IFK Kristinehamn U tisdag 6 juni 14.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland östraFotbollStrömtorps IKStrömtorps IPWoody's FC 2

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.