Hoppa till huvudinnehållet

Skattkärr har fyra raka segrar – vann mot Granbergsdal med 3-2

Publicerad:

Skattkärr är i bra form just nu. På lördagen kom seger nummer fyra i rad, efter 3-2 (2-2) borta mot Granbergsdal. Det innebär också att Granbergsdal har fyra raka förluster i division 5 Värmland östra herr i fotboll.

– Har aldrig varit med om att det grinat emot så mycket. Killarna krigar som gudar men surt att ändå stå där med noll poäng. Citerar Skattkärrs tränare "det är sjukt att ni bara har en poäng! ", tyckte Granbergsdals tränare Larsåke Wåhlén, efter matchen.

Alexander Askerskär gjorde två mål och Gustav Leander ett mål för Skattkärr, målen för Granbergsdal gjordes av Ahmed Abdella och Marcus Axelsson.

Det här var Granbergsdals tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Skattkärrs femte uddamålsseger.

Granbergsdal är nu sist i tabellen, medan Skattkärr leder serien.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 11 juni. Då möter Granbergsdal Hertzöga 2 på Ilanda IP 17.00. Skattkärr tar sig an Skoghall U hemma 11.00.

Artikeltaggar

Division 5 Värmland östraFotbollGranbergsdals IFSkattkärrs IFSolvallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.