Hoppa till huvudinnehållet

Ny ägare till 73 kvadratmeter stort hus i Kil – priset: 950 000 kronor

Publicerad:

Huset på adressen Östra Glänne Skoga 1 i Kil har fått en ny ägare.

Köpare är Leif Thord Martin Henriksson, 37, som köpte huset efter en exekutiv auktion. Köpet blev klart i april 2023 och priset blev 950 000 kronor. Husets byggår är 1938 och det har en boyta på 73 kvadratmeter.

I somras såldes ett annat hus lite mindre än en kilometer därifrån, på Östra Glänne Ängen 1. Där blev priset för det 60 kvadratmeter stora huset 650 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerKilKils kommunVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.