Hoppa till huvudinnehållet

Gård i Kil har fått nya ägare

Publicerad:

Ernestine Telleman och Nicolaas Sebastiaan Bosje är nya ägare till lantbruksfastigheten på adressen Brevik Norra Näs 1 i Kil.

Gården innehåller ett hus med boyta på 98 kvadratmeter, en skog på 7 hektar (samt ett skogsimpediment) och 8 hektar åkermarker. Även en ekonomibyggnad på 198 kvadratmeter står på fastigheten. Säljare är Gurli Margareta Karlsson och Sven Åke Einar Karlsson. Ägarbytet gjordes i maj 2023 och priset blev 2 100 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerKilKils kommunVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.