Hoppa till huvudinnehållet

Gunnarskog/Bortan äntligen segrare igen

Publicerad:

Spelarna i Gunnarskog/Bortan fick äntligen njuta av en seger igen, efter 2-1 (1-1) hemma mot Grums 2. Segern var den första efter fem matcher i rad utan seger i division 6 Värmland västra herr i fotboll.

– Ja detta var roligt för killarna som äntligen fick vinna efter att ha spelat fin fotboll ett antal matcher nu. Men det satt hårt åt idag igen, det var mycket kamp och inte så bra spel som tidigare matcher, men en seger är en seger det viktigaste idag är 3 poäng så nu är vi med i racet igen. Jag tror segern kommer ge självförtroende i killarna och nu har vi också fått hem två hemvändare som kommer hem och de kommer bli otroligt viktiga för oss. Emanuel Carlsson kom hem ifrån Göteborg idag och var med direkt i startelvan. Han spelar fotboll 3-4 gånger i veckan så det var inget svårt beslut att ta. Segermålet gör Gustav Johansson som hade spelat vänsterback i 60 minuter innan vi bestämde oss för och flytta upp honom i anfallet och det skulle visa vara ett bra byte då Gustav avgjorde matchen med sitt 2-1 mål 10 minuter senare, gott, kommenterade Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman.

Gustav Johansson blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 72 minuter.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän Gunnarskog/Bortan tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Anton Jansson.

Grums 2 kvitterade till 1-1 efter en halvtimmes spel, genom Lucas Kämpe. Det dröjde till den 72:a minuten innan Gustav Johansson avgjorde matchen.

Gunnarskog/Bortan har en seger, en oavgjord och tre förluster och 5–13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Grums 2 har en vinst och fyra förluster och 6–16 i målskillnad. Förlusten var Grums 2:s tredje uddamålsförlust.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Gunnarskog/Bortan på tionde och sista plats och Grums 2 på nionde plats.

I nästa omgång har Gunnarskog/Bortan Gillberga borta på Gillbergavallen, fredag 9 juni 19.30. Grums 2 spelar hemma mot Eskilsäter lördag 10 juni 11.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland västraFotbollGrums IK FotbollGunnarskog/BortanGunnevi

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.