Hoppa till huvudinnehållet

Formsvaga Rävåsen möter Hertzöga

Publicerad:

Rävåsen jagar en seger när laget möter tolfteplacerade Hertzöga hemma på Kilsta IP. Inför kvällens match har hemmalaget åtta matcher i rad utan seger i division 1 mellersta dam i fotboll. Hertzöga fick inte med sig någon poäng från mötet på hemmaplan med Enskede senast.

Rävåsen ligger på 13:e plats i tabellen inför matchen, medan Hertzöga är tolva. Fyra poäng skiljer lagen åt.

Rävåsen har bara 0 segrar på fyra försök hittills hemma i serien.

Artikeltaggar

FotbollHertzöga BKKilsta IPRIK Karlskoga

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.