Hoppa till huvudinnehållet

Västanvik kunde inte stoppa Forshagas segertåg

Publicerad:

Forshaga och Västanvik möttes på torsdagen på Ängevi. Forshaga hade sex vinster i rad i division 4 Värmland herr i fotboll inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 5-1 (1-0).

– Alltid kul med match och lite extra kul att spela hemma på Ängevi och framför ett sjungande Forshaga ultras. 5-1 idag, men nu blickar vi framåt på nästa vecka, för då blir det buss, kommenterade Forshagas ledare Robin Bengtsson.

Västanviks tränare Cesar Acuna om matchen:

– Över 600 dagar obesegrad gör sig inte själv. Vi försökte och jag tycker, trots de stora siffror att vi gav FIF en match, med lite tur hade siffrorna sett annalunda ut, men Forshaga är jätteduktiga och när inte vi gör mål på våra chanser blir det svårt. Inte en helt orättvis seger för Forshaga när inte vi lyckas göra mål på våra chanser.

Målgörare för Forshaga var Niklas Bengtsson 2 och Oskar Wahl, medan Västanviks mål gjordes av Mikael Einarsson. Två av Forshagas mål var självmål.

Resultatet innebär att Forshaga fortsätter toppa tabellen och Västanvik ligger på sjunde plats i tabellen.

Forshaga tar sig an Töcksfors i nästa match borta fredag 9 juni 19.00. Västanvik möter Skoghall hemma torsdag 8 juni 19.30.

Artikeltaggar

ÄngeviDivision 4 VärmlandForshaga IF FotbollFotbollVästanviks AIF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.