Hoppa till huvudinnehållet

Ny ägare tar över hus i Sälen

Publicerad:

Fastigheten på adressen Vikholen 1 i Sälen har bytt ägare.

Ny ägare är Per-Olof Bosell, 65 år, som tar över huset från Gulli Birgitta Eriksson. Ägarskiftet blev klart i januari 2023. Huset är byggt 1955 och har en boyta på 80 kvadratmeter. Tomten är 3 708 kvadratmeter. Till fastigheten hör även en annan byggnad som ligger på samma tomt. Byggåret på den är 1994 och boytan är 32 kvadratmeter.

I februari förra året såldes en fastighet alldeles i närheten, på Västra Långstrand 171. Priset blev där 1 000 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenDalarnas länFastighetsaffärerMalung-Sälen kommunSälen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.