Hoppa till huvudinnehållet

Makalös vändning av Karlskoga SK 2 hemma mot Strömtorp B

Publicerad:

Trots underläge lyckades Karlskoga SK 2 ta tre poäng i matchen i division 6 Värmland östra herr i fotboll mot Strömtorp B på söndagen. Efter 0-2 i halvtid slutade fajten med seger för Karlskoga SK 2 hemma på Stråvallen med 5-2.

– Inställning och vilja är nyckeln till att vi vänder och vinner denna match. En väldigt svajig match där det svänger i tempo drastiskt under hela matchen, vi hade många lägen i första halvlek men ändå går vi till paus med två mål i baken, vilket inte var rättvist med tanke på matchbilden. Så vi ville självklart se till att vända och vinna matchen då vi haft övertaget under i stort sett hela matchen, rättvist att få med sig resultatet trots allt! En bra dag på jobbet, kommenterade Karlskoga SK 2:s tränare Alaga Selava.

Gustaf Ekman och Ahmed Hersi Hasan gjorde två mål var för Karlskoga SK 2. Johan Sundberg gjorde också ett mål för Karlskoga SK 2, målen för Strömtorp B gjordes av August Bolinder och Jimmy Febring.

Karlskoga SK 2 har två segrar och tre förluster och 10–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

Det här betyder att Karlskoga SK 2 nu ligger på sjätte plats i tabellen, och Strömtorp B är på åttonde plats.

Karlskoga SK 2 tar sig an Villastaden i nästa match hemma måndag 5 juni 18.00. Strömtorp B möter Woody's 2 hemma söndag 4 juni 18.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland östraFotbollKarlskoga SKStråvallenStrömtorps IK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.