Hoppa till huvudinnehållet

Joachim Nilsson gjorde två mål när Bråten vann

Publicerad:

Det blev Bråten som vann matchen hemma mot Woody's 2 i division 6 Värmland östra herr i fotboll på lördagen. 4-3 (3-0) slutade matchen.

– En match där vi känner oss trygga och säkra i nära 80 minuter men det skapas ändå nerv på slutet. Vi spelar vårt spel och är trygga med boll, får bra utdelning i första med bud på fler. Flera spelare visar upp en riktigt bra inställning även om derbykänslan och karaktären på matchen aldrig infann sig. 3 poäng är alltid 3 poäng och de är vi mycket nöjda med, tyckte Bråtens tränare Fredrik Ericsson, efter matchen.

Joachim Nilsson gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Felix Erixon och Viktor Nyström, målen för Woody's 2 gjordes av Agit Akalp, Lahoud Lahdo och Kim Löfving.

Bråten har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 12–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Woody's 2 har en vinst och fyra förluster och 8–19 i målskillnad. Förlusten var Woody's 2:s andra uddamålsförlust.

Woody's 2 har startat svagt och har bara tre poäng efter fem spelade matcher. Bråten har tio poäng.

Nästa motstånd för Bråten är IFK Kristinehamn U. Lagen möts lördag 3 juni 13.00 på Sannavallen. Woody's 2 tar sig an Strömtorp B borta söndag 4 juni 18.00.

Artikeltaggar

Bråtens IKBråtenvallenDivision 6 Värmland östraFotbollWoody's FC 2

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.