Hoppa till huvudinnehållet

Förlustsviten bruten för Gunnarskog/Bortan

Publicerad:

0-0 slutade matchen i division 6 Värmland västra herr i fotboll mellan Gunnarskog/Bortan och gästande Eskilsäter. Det betyder att Gunnarskog/Bortan, även om det inte blev seger, äntligen bröt sin svit med fyra raka förluster.

– En match vi dominerar ifrån början till slut men får inte in bollen trots vi hade öppet mål efter 3 minuter. Jag tror inte Eskilsäter har en enda farlig målchans på hela matchen så man känner sig lite rånad, men sådan är fotbollen. Vi har presterat mycket bra spel sista 3 matcherna och nu har vi även fått ordning på defensiven. Tyvärr får vi en tuff skada idag på en viktig spelare och det är lite surt då vi börjat hitta rätt i laget efter en jobbig start. Förhoppningsvis kan vi hitta rätt anfallare till nästa match? Extra beröm till lagkaptenen Anton Jansson som är riktigt bra varje match och oerhört viktig för laget i år, men även Robin Jonsson gör en bra match idag, kommenterade Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman.

Eskilsäters ledare Andreas Thorell tyckte så här om matchen:

– Vi spelar bra i 45 minuter men i andra var vi inte med riktigt, vi kom in i deras spel och gav dem några chanser men vi stod upp bra och ett plus till Anton som ställer upp är målvakt när vår ordinarie är borta. Hela laget kämpar på bra gör en riktigt bra lag insats.

Gunnarskog/Bortan har en oavgjord och fyra förluster och 4–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Eskilsäter har två vinster, en oavgjord och två förluster och 5–6 i målskillnad.

Gunnarskog/Bortan har haft en tuff start på serien och har bara ett poäng efter fem spelade matcher. Eskilsäter har sju poäng.

Fredag 2 juni möter Gunnarskog/Bortan Grums 2 hemma 19.30 och Eskilsäter möter Mangskog hemma 19.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland västraEskilsäters IFFotbollGunnarskog/BortanGunnevi

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.