Villastaden kryssade hemma mot Immetorp

Publicerad:

Lagen delade på poängen när Villastaden och gästande Immetorp möttes i division 6 Värmland östra herr i fotboll, på fredagen. Matchen slutade 2-2 (0-0).

– En mycket jämn tillställning där Immetorp inledde matchen mycket bra och kunde rättvist ta ledningen. Villastaden kämpade sig in i matchen och kvitterade genom Ben Mory Toure. Immetorp tog sedan ledningen igen på en hörna och sedan var det kamp till sista sekunden då Villastaden på matchens sista bolltouch kvitterade genom duktige William Totti Bernardo Henriksson, kommenterade Villastadens tränare Rickard Karlsson efter matchen.

Immetorps tränare Pär Warnqvist tyckte så här om matchen:

– Jag är jättestolt över killarna som gjorde en kanoninsats. Många nya spelare och positioner, som alla skötte klanderfritt. Vi spelade väldigt bra som lag och skulle nog dödat matchen i första halvlek. 2 riktigt fina mål gjorde vi också.

Hemmalagets mål gjordes av Mory Benogo Touré och William Henriksson, medan bortalagets mål noterades på Casper Axelsson och Alexander Schalin.

Villastaden har två segrar, en oavgjord och två förluster och 8–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

Villastaden har nu sju poäng efter fem spelade matcher, medan Immetorp har fem poäng efter fyra matcher.

I nästa match möter Villastaden Karlskoga SK 2 borta på måndag 5 juni 18.00. Immetorp möter Alkvettern lördag 3 juni 14.00 hemma.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland östraFotbollImmetorp BKSannahedenVillastadens IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare