Hoppa till huvudinnehållet

90 kvadratmeter stort hus i Åmotfors sålt till nya ägare

Publicerad:

Fastigheten på adressen Bålstad Branäset 1 i Åmotfors har fått nya ägare.

Köpare är Herman Catharinus Johan Blouw, 60, och Olena Bodera, 49, boende på Bålstad Skogtun i Åmotfors och säljare är Kenneth Foss. Köpet blev klart i maj 2023 och priset blev 1 200 000 kronor. Byggår för huset är 2005 och boarean är 90 kvadratmeter.

I september förra året såldes ett annat hus lite mindre än en kilometer därifrån, på Adolfsfors 48. Där såldes ett 139 kvadratmeter stort hus och priset för det blev 1 550 000 kronor.

Artikeltaggar

ÅmotforsBostad och byggenEda kommunFastighetsaffärerVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.