Degerfors formerar sitt lag mot Hammarby så här

Publicerad:
Jonas Olsson får fortsatt förtroende som målvakt i Degerfors IF sedan han getts chansen för första gången i mötet med AIK. Foto: Tommy Pedersen/TT

Det blir samma startelva för Degerfors IF i torsdagens hemmamatch mot Hammarby IF jämfört med hur det såg ut när AIK besegrades med 2–1 i lördags.

Till matchen mot AIK gjordes fyra ändringar från omgången innan när Häcken vann med 6–1 hemma på Bravida arena.

Degerfors tränare Andreas Holmberg och Tobias Solberg formerar sitt manskap så här mot Hammarby: Jonas Olsson – Gustav Granath, Seid Korac, Karim Mammar – Elyas Bouzaiene, Rasmus Örqvist, Sebastian Ohlsson, Christos Gravius, Joe Gyau – Dijan Vukojevic, Diego Campos.

Ersättare: Sondre Rossbach, Oscar Wallin, Gustav Lindgren, Erik Lindell, Fortune Bassey, Albin Mörfelt, Peter Gwargis, Justin Salmon och Damjan Pavlovic.

Nikola Djurdjic är långtidsskadad. Carl Ljungberg är på väg tillbaka efter skada och närmar sig att kunna träna för fullt.

LIVE: Följ Degerfors-Hammarby härSå här spelar DIF i omgång 16–26Det måste DIF göra bättre för att ta revansch mot Hammarby – läget i truppenDärför tränade inte DIF-backen: ”Läget är kanoners i truppen”Uppgifter: Mittbacken lämnar Degerfors – fortsätter karriären utomlandsDIF byter målvakt – och gör totalt fyra ändringar i startelvan

Artikeltaggar

AllsvenskanDegerfors IF HerrFotbollHammarby IFStora Valla

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare