Jill Johnson och Top Cats på Torsbykalaset: ”Drömbokning”

Publicerad:

Torsbykalaset är ett årligen återkommande evenemang några sommarkvällar i juli.

Den här gången kan arrangerande näringslivsföreningen iTorsby presentera årets artister och en av dem är Jill Johnson.

– För oss är Jill en riktig drömbokning, säger projektledaren André Liljemark.

Nu är datumen spikade för årets upplaga av Torsbykalaset, 12 - 15 juli.

Platsen är herrgårdsparken i hjärtat av Torsby.

I arrangörsstaben: Michael Norman, Torsby IF, Anders Blom, Rådomscabarén, André Liljemark, iTorsby, Christian Fryklund, iTorsby och Sören Gustavsson, Toria värdshus.
I arrangörsstaben: Michael Norman, Torsby IF, Anders Blom, Rådomscabarén, André Liljemark, iTorsby, Christian Fryklund, iTorsby och Sören Gustavsson, Toria värdshus. Foto: Morgan Bäckvall

Den här gången är resultatet en riktig drömbokning, när Jill Johnson uppträder samma kväll som Torsby- och Arvikabaserade Top Cats.

– Vi tror och hoppas att det kommer 1000 personer, säger André Liljemark i näringslivsföreningen.

Kapaciteten finns att ta emot ännu fler besökare.

– Herrgårdsparken är gigantisk, så plats finns det, säger Christian Fryklund, nyvald ordförande i iTorsby.

Jill Johnson kommer till Torsbykalaset.
Jill Johnson kommer till Torsbykalaset. Foto: Claus Gertsen /TT

Programmet för hela Torsbykalaset är inte spikat än, men efter onsdagskvällens konsert med ovan nämnda, så följer ett uppträdande av Lasse Stefanz på fredag och där är Torsby IF medarrangör.

– Lasse Stefanz kommer att göra en scenshow och det kan nog även bli lite epa-dunk också, för det har de gjort tidigare, säger Michael Norman i Torsby IF.

Rådomscabarén deltar i Torsbykalaset med en nyuppsatt fars i två akter och det finns planer på en barndag och en dag med hälsotema.

– Med Torsbykalaset vill vi skapa något som gör det attraktivt att bo, verka och leva och att spendera tid i Torsby, säger André Liljemark.

– Torsbyborna är väldigt bra på att komma på våra arrangemang och det här är evenemang som är bra för orten Torsby, säger Christian Fryklund.

Artikeltaggar

André LiljemarkArtisterChristian FryklundEvenemangiTorsbyJill JohnsonKonserterLasse StefanzNöje/KulturTop catsTorsbyTorsby IFTorsbykalaset

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare