Final avgörs på Tingvalla: ”Får chansen att revanschera oss”

Publicerad:
Carlstad Crusaders och Örebro Black Knights gör upp i finalen av Skandinaviska cupen på Tingvall den 3 juni. Foto: Lisa Olaison

Nu är det spikat.

Finalen av Skandinaviska cupen kommer att spelas på Tingvalla IP.

– Nu får vi chansen att revanschera oss, säger P-A Forsman, ordförande i Carlstad Crusaders.

Efter att finalplatsen fixades via dubbla segrar mot Eidsvoll 1814´s spekulerades det i att finalen skulle spelas på Örebro Black Knights hemmaplan.

Men så blir alltså inte fallet.

Istället avgörs matchen på Tingvalla – anläggningen som egentligen tagits ur bruk men som nu återuppstått då löparbanorna på Sola arena ska läggas.

– Carlstad Crusaders är väldigt glada över att vi får arrangera denna final i Karlstad och som lag ser vi fram emot att möta Örebro på Tingvalla igen. Sista matchen vi spelade på Tingvalla sommaren 2022 blev inte alls som vi hade tänkt när Örebroarna slog oss stort, nu får vi chansen att revanschera oss på vår tidigare hemmaplan, säger klubbens ordförande P-A Forsman i ett pressutskick.

Finalmatchen spelas den 3 juni.

Crusaders till final: ”Gjorde det vi skulle – inte mycket mer”

Artikeltaggar

Carlstad CrusadersFotbollÖrebro Black KnightsTingvalla IP

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare