Hoppa till huvudinnehållet

Klässbol kunde inte stoppa formstarka Mangskog

Publicerad:

Mangskog och Klässbol möttes på tisdagen på Mangvalla. Mangskog hade tre vinster i rad i division 6 Värmland västra herr i fotboll inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 5-0 (1-0).

Klässbols tränare Staffan Johansson om matchen:

– Mangskog blev för tuffa för oss ikväll. 5-0 talar sitt tydliga språk även om jag tycker siffrorna är något i överkant. I första halvlek har vi svårt att få till något spel, vi är inte riktigt ”där”. Lite sena i beslut och hamnar på mellanhand. Det dröjer 20 minuter innan MSK gör 1-0. Sista kvarten spelar vi upp oss utan att få utdelning. Andra halvlek tycker jag är jämn till en början. Det är MSK som har ett bättre passningsspel utan att direkt skapa några vassa chanser. Istället är det två inkast inom loppet av 5 minuter som förstör kvällen. 2 mål där vi är sist på bollen. Tungt såklart då vi idag inte kommer fram som vi gjort tidigare matcher. Det rinner sedan iväg till 5-0 under de sista minuterna. Damir Ćalušić och Felix Benzon förtjänar extra plus idag.

Målgörare för Mangskog var Henrik Davidsson 2, Viktor Ling och Leon Trygg. Ett av Mangskogs mål var ett självmål.

Det här betyder att Mangskog nu ligger på första plats i tabellen, och Klässbol är på sjätte plats.

Fredag 26 maj möter Mangskog IFK Ås borta 19.00 och Klässbol möter Slottsbron hemma 19.30.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland västraFotbollKlässbols SKMangskogs SKMangvalla

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.