Dags för Skillnadspriset – nu med två kategorier

Publicerad:
Syssleträffen hålls årligen i GA-hallen i Sysslebäck. Arkivbild. Foto: Aron Eriksson

Varje år anordnas Skillnadspriset med prisutdelning i Sysslebäck. Nu pågår nomineringsperioden, som har utökats till två kategorier, mot tidigare en.

Nytt för i år är att Skillnadpriset är indelat i två kategorier: Individ och Förening/grupp utan vinstdrivande syfte. Under perioden torsdag 4 maj - söndag 20 augusti ber vi allmänheten att nominera till Skillnadpriset, som delas ut under pompa och ståt på Syssleträffen i november, skriver Torsby kommun på sin hemsida.

Syssleträffen anordnas årligen i GA-hallen i Sysslebäck och brukar locka ett stort antal besökare.

En första- och en andrapristagare per kategori kommer att röstas fram och hyllas på Syssleträffen, skriver Torsby kommun.

Förstapriset går till den eller de som fått flest röster från allmänheten och priset består av en tavla av Ransbykonstnären Albin Liljestrand och ett presentkort på 5 000 kronor.

Andrapriset består av ett glasfat tillverkat av Liesbeth Singeling i Bograngen.

Nomineringsformulär finns på Torsby kommuns hemsida.

Artikeltaggar

Albin LiljestrandGA-hallenMänskligtNöje/KulturPrisutdelningarSkillnadprisetSysslebäckSyssleträffenTorsby kommun

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare