Hoppa till huvudinnehållet

Flertal gräsbränder under söndagskvällen

Publicerad:
Räddningstjänsten i Bergslagen har fått släcka ett flertal gräsbränder som startat med kort mellanrum i Värmland. Bilden är från ett annat tillfälle.
Räddningstjänsten i Bergslagen har fått släcka ett flertal gräsbränder som startat med kort mellanrum i Värmland. Bilden är från ett annat tillfälle. Foto: ADAM IHSE / TT

Räddningstjänsten har fått ta hand om ett större antal gräsbränder under lördagskvällen. Gräsbränderna har startat både i västra, östra och norra delen av Värmland.

Vid 17-tiden kom det in larm om en gräsbrand i Bergsjö, Kristinehamns kommun. Bara en kvart senare kom nästa larm om en brand i kommunen, men den här gången vid Hjälmarsnäsvägen.

Strax före klockan 18 startade en ny gräsbrand i Näs, Hagfors kommun. Ungefär samtidigt en ny gräsbrand i Mangskog, Arvika.

Vid 19-tiden startade två nya gräsbränder. Arnästorp, Forshaga kommun, och nära Tingvallaskolan i Säffle.

Artikeltaggar

BergsjöBränderGräsbränderHagfors kommunKristinehamns kommunOlyckor och katastrofer

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.