Mopedist medvetslös efter olycka – förd till sjukhus

Publicerad:
En mopedförare har förts till sjukhus i ambulanshelikopter efter en krock i norra Arvika vid 16-tiden på lördagen. Genrebild Foto: Peter Bäcker

En mopedist har förts medvetslös till sjukhus med ambulanshelikopter efter en trafikolycka nära Mio i Arvika under lördagseftermiddagen. Enligt uppgifter till polisen så ska han kört i hög hastighet och utan hjälm.

Strax efter klockan 16 inträffade en trafikolycka i korsningen Fallängsvägen och Blästervägen i Arvika. En moped och en personbil krockade och mopedföraren skadades vid olyckan. Vid 17-tiden fördes mopedföraren till sjukhus med ambulanshelikopter, medvetslös.

– Vi har initiala uppgifter om att han kört i hög hastighet och utan hjälm. Mopeden är tagen i beslag för utredning om eventuellt trafikbrott, säger Torbjörn Roos, vakthavande befäl Polisen Bergslagen.

Artikeltaggar

ArvikaMopederOlyckorOlyckor och katastroferTrafikolyckor

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare