Hoppa till huvudinnehållet

Mopedist medvetslös efter olycka – förd till sjukhus

Publicerad:
En mopedförare har förts till sjukhus i ambulanshelikopter efter en krock i norra Arvika vid 16-tiden på lördagen. Genrebild
En mopedförare har förts till sjukhus i ambulanshelikopter efter en krock i norra Arvika vid 16-tiden på lördagen. Genrebild Foto: Peter Bäcker

En mopedist har förts medvetslös till sjukhus med ambulanshelikopter efter en trafikolycka nära Mio i Arvika under lördagseftermiddagen. Enligt uppgifter till polisen så ska han kört i hög hastighet och utan hjälm.

Strax efter klockan 16 inträffade en trafikolycka i korsningen Fallängsvägen och Blästervägen i Arvika. En moped och en personbil krockade och mopedföraren skadades vid olyckan. Vid 17-tiden fördes mopedföraren till sjukhus med ambulanshelikopter, medvetslös.

– Vi har initiala uppgifter om att han kört i hög hastighet och utan hjälm. Mopeden är tagen i beslag för utredning om eventuellt trafikbrott, säger Torbjörn Roos, vakthavande befäl Polisen Bergslagen.

Artikeltaggar

ArvikaMopederOlyckorOlyckor och katastroferTrafikolyckor

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.