Hoppa till huvudinnehållet

FBK:s guldhjälte skänker pengar till sin moderklubb: ”Känns naturligt”

Publicerad:
Foto: JOEL MARKLUND

Förre FBK-spelaren och SM-guldhjälten Jacob de la Rose skänker 10 000 kronor till sin moderklubb.

de la Rose gjorde en stormatch mot Ungen i pågående hockey-VM och tilldelades utmärkelsen ”Matchens prestation” som delas ut i samarbete med Svenska Ishockeyförbundets huvudsponsor Svenska Spel. Därmed fick han också Hejapriset på 10 000 kronor som de la Rose nu väljer att skänka till sin moderklubb Arvika HC.

– Det är en klubb som ligger mig otroligt varmt om hjärtat så det känns naturligt för mig att välja Arvika HC, säger Jacob de la Rose.

Artikeltaggar

Ishockey

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.