Hoppa till huvudinnehållet

Stark andra halvlek räckte för Kils AIK 2

Publicerad:

Första halvlek var mållös i matchen mellan Kils AIK 2 och gästande Värmlandsbro U på Sannerudsvallen på fredagen. I andra halvlek var det dock Kils AIK 2 som var starkare och vann till slut med 3-1 i division 7 Värmland sydvästra herr.

– Hårt spel, men ärligt från båda lagen. Kil tog bäst vara på sina chanser och avgjorde i andra halvlek. Starkt försvarsspel över hela banan från Kil, tyckte Kils AIK 2:s tränare Tobias Nilsson, efter matchen.

Det var första segern för Kils AIK 2, efter 0-1 mot Älgå i premiären.

William Björk, Khalid Hamidi och Arvid Persson Röhr gjorde målen för Kils AIK 2, medan Jonatan Orehult nätade för Värmlandsbro U.

I nästa omgång har Kils AIK 2 Årjäng borta på Tingevi, fredag 26 maj 19.00. Värmlandsbro U spelar hemma mot Årjäng lördag 3 juni 14.00.

Artikeltaggar

FotbollKils AIK FKSannerudsvallenVärmlandsbro SK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.