Hoppa till huvudinnehållet

Mindre hus i Sälen har fått nya ägare

Publicerad:

Birgit Maria Ekman, 82, och Matts Wilhelm Stigson Ekman, 83, har tagit över fastigheten på Gilleråsvägen 63 i Sälen från Anna Maria Nyberg.

Ägarskiftet i form av en gåva blev klart i april 2023. Huset är byggt 1975 och har en boyta på 60 kvadratmeter. Till fastigheten hör även en annan byggnad som ligger på samma tomt. Boytan ligger på 26 kvadratmeter och huset uppfördes 1986.

Lite mindre än en kilometer därifrån såldes i maj förra året ett hus, på Åsstigen 4. Där blev priset för det 81 kvadratmeter stora huset 5 650 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenDalarnas länFastighetsaffärerMalung-Sälen kommunSälen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.