Hoppa till huvudinnehållet

50 kvadratmeter stort kedjehus i Sörsjön sålt för 1 650 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av kedjehuset på Näsfjället 14B i Sörsjön är nu klar.

Nya ägare blir Hans Roger Hjälm, Leif Ola Eriksson och Tomas Göran Hjälm som köper fastigheten av Gunilla Anita Ternemar. Huset är 50 kvadratmeter stort och byggdes 1980. Ägarbytet gjordes i maj 2023 och priset blev 1 650 000 kronor.

I somras såldes ett annat hus precis i närheten, på Näsfjället 1. Där blev priset för det 27 kvadratmeter stora huset 1 050 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenDalarnas länFastighetsaffärerMalung-Sälen kommunSörsjön

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.