Hoppa till huvudinnehållet

Bubbel från Byrån:

Publicerad:

Detta är en ledarartikel som uttrycker Nya Wermlands-Tidningens politiska linje. NWTs politiska etikett är konservativ.

Annika Strandhälls alla utfall i sociala medier har inte varit utslag av någon form av sviktande omdöme. Det har varit S-märkat testballonger, skriver Byrån.

Återigen har någon varit naiv, konstaterar Byrån.
Återigen har någon varit naiv, konstaterar Byrån. Foto: """"

Skallen från Skogstibble

Centerledaren Muharrem Demirok riktar kritik mot regeringen för att den inte är hård nog mot de kriminella gängen. Byrån undrar lite vad Centerledaren konkret tänkt ut och hoppas hans nya partiledar-jag kommit på lite fredligare sätt att använda skallen än i hans gamla tillvaro.

När rivs moskéerna?

Tankesmedjan Timbros chefsekonom undrade nyligen varför man inte river kyrkor i städerna och bygger bostäder i stället. Byrån undrar i konsekvensens namn varför ekonomen begränsade sig till att bara riva kyrkor. Var tog moskéerna vägen?

Alla ska ned

Som final för tiden som ordförande för EU planerar den svenska regeringen att hålla en klimatkonferens under parollen ”ner till noll”. Givet hur skadlig EU:s politik i sin ursprungliga form är för näringslivet och hur mycket svenska särregler och skatter gör det ännu värre, undrar Byrån om ”ner till noll” egentligen åsyftar tillväxt, företagande, BNP, utveckling och pensioner.

Egenintresset ljuger aldrig

Byrån är förvisso glad att så inte skett, men tänk om Socialdemokraterna visat politiken samma glödande kamp som de visat inför risken att mista sina lotteriintäkter.

Andersson + Trump = sant

”For every day with Joe Biden in the White House our children get hungrier”, sade Donald Trump. ”För varje dag Ulf Kristersson är statsminister blir barnen hungrigare” , sade den socialdemokratiska partiledaren Magdalena Andersson på första maj. Strax efter gick S till storms mot all påstådd hatretorik från höger. När far super.

Försökskaninen Strandhäll

Återigen har någon varit naiv. Denna gång är det alla de som tagit för givet att sossehöjdaren Annika Strandhälls alla utfall i sociala medier varit utslag av någon form av sviktande omdöme. Byrån anar att så inte är fallet. Det har varit en testballong inför att hela partiet anammade hatretoriken.

Svenska Nyhetsbyrån

Artikeltaggar

Annika StrandhällDonald TrumpEtik och religionEUJoe BidenKyrkorMoskéerMuharrem DemirokPolitikSociala nätverkSocialdemokraternaSvenska NyhetsbyrånTimbroUlf KristerssonVita huset