Hoppa till huvudinnehållet

Karlstad Fotbolls kräftgång väcker heta känslor

Publicerad:
Vi är många som kämpar kring fotbollen i Karlstad på kvällar, helger och i ur och skur. Vi förväntar oss helt enkelt mer, skriver signaturen ”Vad är problemet?”. Foto: Peter Bäcker

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Karlstad Fotboll har förlorat fyra matcher på raken. Vad är problemet, undrar en av NWT:s insändarskribenter.

Karlstads dystra trend fortsätter – förlorade trots tvåmålsledning

Vi förväntar oss mer av Karlstad Fotboll

Nu är det verkligen dags för Karlstad Fotboll att rycka upp sig. Den ena pinsamma insatsen efter den andra radas upp, särskilt på hemmaplan där publiken redan nu börjar få nog. Av de 1 500 som såg första matchen, de 1 000 som såg andra och de drygt 700 som nu såg spektaklet mot Motala undrar jag om ens 400 finns kvar på onsdag när det är dags att kliva tillbaka till Tingvalla. Vad är problemet i truppen? I staben? I föreningen? Alla delar verkar just nu behöva se sig i spegeln. Skärp er nu! Visa i alla fall lite känslor när det går dåligt. Att inte resultaten alltid går ens väg är ju en sak, men alla kan kämpa och lämna sitt allt på planen. Vi är många som kämpar kring fotbollen i Karlstad på kvällar, helger och i ur och skur. Vi förväntar oss helt enkelt mer. Vilka i laget brinner för IF Karlstad Fotboll?

Vad är problemet?

***

Upp som en sol, ner som en pannkaka

Innan säsongen startade så var det liksom raka spåret till högsta serien för Karlstad Fotboll. Det blev mycket fint folk invalda i toppen. Nu när serien har pågått några matcher så ser det illa ut - och det som skulle vara så enkelt? Man hade glömt att det fanns ett fotbollslag som skulle möta motståndare. Det var något som inte var med i bilden verkar det som.

I ett annat topplag brukade de fina herrarna i toppen säga ”vi vann” när det gick bra. Så vände allt och det blev förluster och nedgradering, då var det inte ”vi” längre ute då blev det plötsligt ”de”. Kommer det att gå samma väg med Karlstad Fotboll?

Olof H

Artikeltaggar

FotbollIF Karlstad FotbollKarlstadMotalaTingvalla