Hoppa till huvudinnehållet

Stark första halvlek räckte för Svanskog

Publicerad:

Bortalaget Svanskog stod för en bra första halvlek mot Gunnarskog/Bortan på lördagen, och ledde med 2-1. Gunnarskog/Bortan lyckades inte hämta igen i andra halvlek, som slutade mållös, och Svanskog vann därmed matchen i division 6 Värmland västra herr i fotboll.

– Ja detta var inte rättvist sett till matchen iallafall! Vi gör vår absolut bästa halvlek i första iår och ändå ligger vi under med 2-1 efter den halvleken, helt obegripligt att det kan bli så. Vi spelar mycket bra och spelar ut Svanskog och vi har många många målchanser bland annat en i stolpen samtidigt så släpper vi in deras första skott på mål i 30e minuten och det är inte ens en målchans ...riktigt surt. Ja jag gläds åt spelet och insatsen idag och jag tycker synd om killarna som inte får vinna idag. Vi är inte där vi ska vara i år och det kommer säkert ta 4-5 matcher till innan vi får allt på plats. Idag hade vi 2 stycken nya spelare med i startelvan som var klara i fredags. Inte helt lätt då vi är tunna och inte har samma spelare med ifrån gång till gång. Beröm till Anton Jansson, Gibson Ceron och Martin Hult Andersson som gör en bra match idag, tyckte Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman, efter matchen.

Målgörare för Svanskog var Anton Karlsson och Jacob Wolfbrandt, medan Gunnarskog/Bortans enda mål gjordes av Zoltan Biro.

Båda lagen har haft en tuff start på säsongen. Svanskog tog nu sin första seger och Gunnarskog/Bortan är helt utan poäng efter tre spelade matcher.

Nästa motstånd för Gunnarskog/Bortan är Åmotfors. Lagen möts torsdag 18 maj 19.00 på Forsvallen. Svanskog tar sig an Grums 2 hemma lördag 20 maj 13.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland västraFotbollGunnarskog/BortanGunneviSvanskogs IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.