Hoppa till huvudinnehållet

Stark första halvlek räckte för Mangskog

Publicerad:

Bortalaget Mangskog stod för en bra första halvlek mot Gillberga på lördagen, och ledde med 2-0. Gillberga lyckades inte hämta igen i andra halvlek, som slutade mållös, och Mangskog vann därmed matchen i division 6 Värmland västra herr i fotboll.

Mangskogs tränare Emil Sjöberg om matchen:

– Återigen en stabil insats av oss. Första delen av matchen bjuder på mycket närkamper och två lag som känner på varandra. Men det känns som om vi växer oss in i matchen och tar över mer och mer ju längre halvleken lider. Efter två snabba mål av oss innan halvlek får vi såklart ett fina resultat att ta med oss in i andra halvlek vilket vi också gör och kan spela av den på ett smart sätt med stabilt försvarsspel som grund. Extra beröm till Magnus W och Adam K idag.

Matchen förblev jämn målmässigt till Mangskog tog ledningen i 34:e minuten, genom Viktor Ling.

Laget gjorde 0-2 i 39:e minuten, när Abid Salehi fick träff på straff. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Mangskog med 2-0.

Gillberga har sex poäng och Mangskog har nio poäng efter tre omgångar.

Gillberga tar sig an Slottsbron i nästa match borta söndag 21 maj 15.00. Mangskog möter Klässbol hemma fredag 19 maj 19.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland västraFotbollGillberga FFGillbergavallenMangskogs SK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.