Hoppa till huvudinnehållet

Älgå vann klart mot Värmlandsbro U på Brovallen

Publicerad:

Redan i första halvlek tog Älgå greppet om bortamatchen mot Värmlandsbro U på lördagen. Och i andra halvlek utökades 1-0-ledningen och matchen i division 7 Värmland sydvästra herr i fotboll slutade 3-1.

– Vi startar kvickt i första halvlek och har flera bra mållägen som inte vill in och Älgås målvakt räddar även en straff. De får utdelning på de lägen de får och vi tog inte vara på våra chanser idag, kommenterade Värmlandsbro U:s ledare Henrik Gåsste.

Älgås ledare Stefan Ledin tyckte till om matchen:

– Vi ska vara extremt glada åt att vi överlever första halvlek. Värmlandsbro är betydligt bättre och har dessutom en straff som Riff i mål räddar. Att vi sedan tar ledningen var ologiskt, men vi var såklart glada för det. I andra spelar vi mycket bättre och utökar till 2-0. VSK reducerar men vi gör 3-1. Vi kan inte vara annat än supernöjda med segern.

Det var andra raka segern för Älgå, efter 1-0 mot Kils AIK 2 i premiären.

Målgörare för Älgå var Oskar Boström, Joel Jarnbro och Anton Wester, medan Värmlandsbro U:s enda mål gjordes av Oscar Bertilsson.

Fredag 19 maj 19.00 spelar Värmlandsbro U borta mot Kils AIK 2. Älgå möter Årjäng hemma på Älgvallen lördag 20 maj 13.00.

Artikeltaggar

Älgå SKBrovallenFotbollVärmlandsbro SK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.