Hoppa till huvudinnehållet

Åmotfors segrare hemma mot Eskilsäter

Publicerad:

Åmotfors besegrade Eskilsäter på hemmaplan i fredagens match i division 6 Värmland västra herr i fotboll. 3-1 (1-0) slutade matchen.

– Vi vinner välförtjänt med 3-1 efter en fin insats. Siffrorna kunde blivit betydligt större än de blev. Märkligaste som hände var vårt röda kort, då en spelare fick ett skott I ryggen och fick direkt rött och en dömd straff på det. Vi är ganska nöjda med starten vi fått av serien, kommenterade Åmotfors tränare Björn Alexandersson.

Eskilsäters ledare Andreas Thorell tyckte till om matchen:

– Ja Ås var bättre än oss i 45 min, vi var inte där riktigt i närkamp så vi ändrade lite för andra och började vinna bollar, börjar rulla runt och till slut fick vi en straff som Teddy tog. Sen blev de 2 snabba mål av Ås.

Kristoffer Adolfsson gjorde två mål och Emil Arenander ett mål för Åmotfors, enda målskytt för Eskilsäter blev Teddy Finsberg.

Eskilsäter har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. Åmotfors har nio poäng.

I nästa omgång har Åmotfors Gunnarskog/Bortan hemma på Forsvallen, torsdag 18 maj 19.00. Eskilsäter spelar hemma mot IFK Ås onsdag 17 maj 19.00.

Artikeltaggar

Åmotfors IFDivision 6 Värmland västraEskilsäters IFForsvallenFotboll

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.