Hoppa till huvudinnehållet

Förlustsviten bruten för Värmlandsbro

Publicerad:

2-0 (1-0) slutade matchen i division 4 Värmland herr i fotboll mellan Värmlandsbro och gästande Arvika. Det betyder att Värmlandsbro äntligen bröt sin svit med fyra raka förluster.

– Härlig seger där vi tar vår första seger i Värmlandsbros historia i division 4. Vi jobbar stenhårt i 90 minuter och belönades med två spelmål framåt och en hållen nolla. Plus till hela laget med extra plus till Robbin Dahlgren i mål och Viktor Sköld på mittfältet, kommenterade Värmlandsbros tränare Anders Eldh.

Arvikas tränare Christian Berntsson om matchen:

– Vi släpper in 2 mål på inte ens 2 chanser under matchen och tyvärr har vi själva flertalet mycket bra chanser som vi inte gör mål på. Värmlandsbro kämpar som ett lag och vi gör det inte i de tyngre stunderna. Vi måste försöka vända trenden tillsammans och börja jobba mer för varandra. Då kommer vi få positiva resultat med oss garanterat.

Matchen förblev jämn målmässigt till Värmlandsbro tog ledningen i 27:e minuten, genom Peter Norström. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Alexander Torp Svensson träff och ökade ledningen för Värmlandsbro. Det fastställde slutresultatet till 2-0.

Värmlandsbro har en seger och fyra förluster och 4–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Arvika har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 5–8 i målskillnad.

Värmlandsbro har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fem spelade matcher. Arvika har fyra poäng.

Torsdag 18 maj 19.00 spelar Värmlandsbro borta mot Sunne. Arvika möter IFK Kristinehamn hemma på Lingonvallen fredag 19 maj 19.30.

Artikeltaggar

BrovallenDivision 4 VärmlandFotbollIK Arvika FotbollVärmlandsbro SK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.