Hoppa till huvudinnehållet

31-åring startar nytt företag i Eda

Publicerad:

Karlsson's Allservice startades 10 maj 2023.

Företaget har angett följande som verksamhetsbeskrivning:

"Föremålet för företagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom serviceteknik av entreprenadmaskiner och industriservice, snöröjning, reparation och allmän service av motorfordon, hjullastare och grävmaskin samt därmed förenlig verksamhet."

Ägare är Erik Karlsson, 31 år.

Registreringen av företaget gjordes den 10 maj, och det har sitt säte i Eda.

Artikeltaggar

ÅmotforsEda kommunNäringslivNya företagVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.